Vítejte na webu ec-medica.cz, který je zaměřen na alternativní přístup k lidskému zdraví! V sekci E-shop naleznete námi vyvinuté produkty jako jsou Kondiční Orgánový Skener, plazma generátor Plazmagen a masážní přístroje vycházející ze zkušeností čínské medicíny.

V sekci Přečtěte si najdete zajimavé články o alternativní a čínské medicíně, zdravém životním stylu a ostatních tématech, jež se týkají zaměření našeho webu.

Neváhejte nám zasílat Vaše dotazy a připomínky.

Ochrana osobních údajů a nakládání s cookies

Tyto zásady se vztahují na praktické dodržování práva na soukromí z hlediska ochrany osobních údajů v souvislosti s těmito webovými stránkami provozovanými europecon, s.r.o. (dále jen “provozovatel”). Nepřebíráme však odpovědnost za obsah a praktické uplatňování ochrany soukromí na jiných webových stránkách, na které v mojich stránkách odkazuji.

Všeobecná pravidla

Provozovatel plně respektuje Vaše právo na soukromí a neshromažďuje žádné osobní údaje o Vás, pokud jste k tomu nedal(a) prokazatelný souhlas.
Provozovatel neshromažďuje žádné další údaje, které by mohly identifikovat návštěvníky těchto webových stránek. To se však netýká informací, které sdělujete dobrovolně, například prostřednictvím e-mailu nebo při použití webového formuláře, kde je zřejmý souhlas s jejich použitím pro příslušný účel. Žádná informace, kterou poskytnete prostřednictvím webových stránek provozovatele, není bez Vašeho souhlasu zpřístupněna třetí straně a Úřad ji použije pouze pro účely, pro které jste ji poskytli.
Při zpracování osobních údajů Úřad dbá na dodržování nejpřísnějších norem zabezpečení a důvěrnosti zaručující soulad se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Shromažďování a použití údajů

Náš poskytovatel připojení k internetu, který zaznamenává údaje na vlastní zodpovědnost a který je vázán v tomto ohledu předpisy o důvěrnosti, nesmí zpřístupnit příslušné technické informace o návštěvnících jednotlivých webových stránek, pokud mu zpřístupnění určitých informací neukládá zákon.

Cookie

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Díky těmto informacím mohu pro vás vytvářet lepší obsah. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.
Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Používáme je například k ukládání vašich nastavení bezpečného vyhledávání, k výběru relevantních reklam, ke sledování počtu návštěvníků na stránce, k usnadnění registrace nových služeb a k ochraně vašich dat.

Ochrana soukromí a smluvní podmínky Google

Používání souborů cookie

Používání souborů cookie slouží k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.

Použitím našeho webu souhlasíte s jakéhokoli shromažďování, sdílení a využití údajů, ke kterým dochází v důsledku používání služeb našeho webu.
A dále souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookie nebo jiných informací v jeho zařízení, v němž k těmto činnostem dochází v souvislosti se službou našeho webu.

Kdo nesouhlasí s uvedenými podmínkami musí opustit tento web!

Změny

V případě jakýchkoli změn zásad ochrany soukromí budou změny uvedeny na této stránce.

Přednáška: Hlavní zákony zdraví - 15.11.2015

 

Moderní farmaceutické továrny produkují tisíce léků pro léčbu několika tisíc onemocnění.
A přece:
• Proč se každý rok úmrtnost na rakovinu zvyšuje?
• Proč je stále více onemocnění kardiovaskulárního systému?
• Proč se v posledních 10 letech počet duševních nemocí desetinásobně zvýšil, a počet dětí s autismem je každým rokem více a více?
• Proč velké farmaceutické společnosti opustily vývoj nových antibiotik?
• Proč masti a krémy neodstraňují křečové žíly?
• Proč inzulin neumí vyléčit diabetes?
• Proč pilulky na tlak a vysokou hladinu cholesterolu opravdu nevedly k normalizaci?


Západní medicína neumí reagovat na tyto "jednoduché" otázky. Východní  je schopna vysvětlit a odstranit příčinu onemocnění.
Podíváme-li se kolem sebe, můžeme s překvapením poznamenat, že nás obklopuje svět,který podléhá určitým zákonům. Člověk je součástí přírody. Ať jste kdekoliv, ať děláte cokoliv, tyto zákony se vztahují na vás a vaše zdraví v každém okamžiku. Bez ohledu na vaše blaho peněženky a sociálních předpisů. Vaše právo je je přijmout, nebo nepřijmout. Je to stejné jako doporučení vzít si deštník, když bude pršet. Tyto zákony jsou vytvořeny přírodou, a mým cílem bylo je přednést.
Stručně řečeno, co je třeba udělat, aby se Vás a Vaší rodiny po dlouhou dobu drželo zdraví a abyste nemuseli zvyšovat obrat farmaceutických společností.
Kromě zákonů zdraví Vám řeknu mnoho jiných zajímavých věcí ... Například, proč ženy mají často modřiny ... 


Rudin Paul, WHC, ředitel zdravotnického střediska "NormaVit" (Rusko), vědecký konzultant korporace "Sibiřské zdraví", mezinárodní reproduktor (seminářů v Rusku, Německu, České republice, na Slovensku, Ukrajině, v Bělorusku, Litvě, Lotyšsku, Turecku, Bulharsku, Kazachstánu) autor populárně vědeckých knih o bylinné medicíně, parazitologii a zdravém životním stylu. Kniha byla přeložena do několika evropských jazyků. Celková cirkulace knih je přes čtvrt milionu výtisků.


Místo konání: Restaurace Krásna Praha, Masarykovo nábřeží 246/12, Praha.

Přednáška začíná v 10.00

Délka přednášky cca 5 h

Vstupné: 450 Kč

Kontakt na organizátorku: Eva Cihelníková, mobil: +421908751045, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

 

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.